Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Milli Eğitim Müdürüne 23 Nisan ziyareti

Balıkesir Milli Eğitim Müdürüne 23 Nisan ziyareti

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Cengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Osman Akyar ve 5. Sınıf öğrencisi Elif Naz Kılıç

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Cengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Osman Akyar ve 5. Sınıf öğrencisi Elif Naz Kılıç, 6. sınıf öğrencisi İsmail Asaf Güler ve 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Demirbaş´ı 22 Nisan 2016 Cuma günü saat 14.00´da makamında kabul etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama ziyaretleri kapsamında ilk olarak Karesi Kayabey Ortaokulu öğrencileri 22 Nisan 2016 Cuma günü saat 11.00´da Balıkesir Valisi Mustafa Yaman´ı ziyaret etti.
Saat 11.30´da Karesi Kocaavşar Ortaokulu Öğrencileri Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´u ziyaret etti.
Saat 11.30´da Karesi Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu öğrencileri, 9.Ana Jet Üst Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu´nu ziyaret etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde saat 14.00´da gerçekleşen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Elif Naz Kılıç, 6. sınıf öğrencisi İsmail Asaf Güler ve 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Demirbaş oturdu.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Cengiz, ?Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 96. Yılını ve ilk milli bayramımız olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ettikten sonra, koltuğunu önce 6. sınıf öğrencisi İsmail Asaf Güler´e devretti.
İl Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Cengiz´den koltuğu devralan 6. sınıf öğrencisi İsmail Asaf Güler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullardaki tüm eksikliklerin bir an önce giderilip, eğitimin kalitesinin daha da artırılmasını dile getirdi.
Ardından koltuğu devralan 7. Sınıf öğrencisi Zeynep Sena Demirbaş, öğrencilerin tümünün bir an önce tablet bilgisayara kavuşmasını ve EBA´yı daha fazla kullanmalarının sağlanmasını istedi.
Ardından koltuğu devralan 5. Sınıf öğrencisi Elif Naz Kılıç, okullarda ağaçlandırma çalışmalarının yapılması ile çocukların yaz tatilinde güvenli bir şekilde spor yapabilecekleri spor tesislerinin yapılmasını istedi.
Öğrenciler kendilerini makamında kabul ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayan İl Milli Eğitim Müdür V. Ahmet Cengiz´e teşekkür ettiler.
Cengiz´de çocuklarımızı bu güzel ve anlamlı günde misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına öğrencilere hediye takdim etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli