Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok bombaladı

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok bombaladı

Kafaoğlu´nun FETÖ üyeliği şartlarından birini taşıdığını açıkladı

Kafaoğlu´nun FETÖ üyeliği şartlarından birini taşıdığını açıkladı
İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM´de basın toplantısı düzenledi.
Balıkesir´in AKP´li Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulunan İsmail Ok, ?Kafaoğlu´nun FETÖ üyeliği şartlarından birini taşıdığı halde nasıl belediye başkanı yapıldı?? sorusunuyöneltti.
Bank Asya´nın önünden geçen kamu çalışanlarının, emeklinin, küçük esnafın ya ihraç edildiğini ya da hapiste olduğunu söyleyen Ok, "Ancak AK Parti yandaşları söz konusu olunca bırakın cezalandırmayı tam tersine terfi ettiriliyor" diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun 17-25 Aralık´tan önce Bank Asya´dan kredi çektiğini, kredi çekerken ipotek olarak gösterdiği gayrimenkulün terkininin bu yıl 14 Haziran´da yapıldığını açıklayan Ok, "Kafaoğlu, terör örgütü üyeliği şartlarından birisini üzerinde taşıdığı halde nasıl belediye başkanı yapıldı?" diye sordu.
Balıkesir´de bir başka belediye başkanının çocuğunun da 15 Temmuz arifesinde FETÖ okullarının birinden mezun olduğunu ve bu belediye başkanıyla ilgili de işlem yapılmadığını öne süren Ok, bu konuyla ilgili ellerinde belge olduğunu, bu konuda açıklama beklediklerini kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli