Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Balıkesir İyi Parti´den Erdek ziyareti

Balıkesir İyi Parti´den Erdek ziyareti

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Genel Merkez Kurul Üyesi Emekli Korgeneral Ali Lapanta ve beraberindeki heyet İYİ Parti Erdek Teşkilatına ziyarette bulundular.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, İYİ Parti Genel Merkez Kurul Üyesi Emekli Korgeneral Ali Lapanta ve beraberindeki heyet İYİ Parti Erdek Teşkilatına ziyarette bulundular.
26 Ocak Cuma günü saat 11:00´da parti binasında gerçekleşen ziyaretin açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, ziyaretlerinin amacını tanışma ve istişare etmek olarak açıkladı.
Başkan Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Partimiz yeni kurulmuş bir parti ve Türkiye´nin tek çıkış kapısı olarak görüyoruz. Ben İYİ Parti´ye gönül vermiş arkadaşlara hep şunu söylüyorum. Bizim partimiz cesurlar hareketidir. Neden bunu söylüyorum? çünkü bu ortamda İYİ Parti´de ismi olan herkes cesur insanlardır. Bu ülke için katkı yapacak, ülkede ki kötü gidişata dur diyebilecek cesareti gösteren arkadaşlarımızdır. Bu yüzden de bizimle beraber yürüyen herkese bu bağlamda yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin görüş ve önerileriniz bizim için önemli bu yüzden bu ziyareti gerçekleştirdik. Partimizi Balıkesir de en iyi yerlere getireceğimize inancım tamdır.? 

İl Başkanı Nedim Tuna´dan sonra söz alan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, İYİ Parti´nin en az % 51 oy alacağını öne sürdü.
?Yeni kurulan teşkilatlarımız ile ilgili ziyaret vesilesiyle sizlerle görüşmüş bulunuyoruz? diyerek sözlerine devam eden Ok, ?Bu vesile ile İlçe Başkanımız şahsında bu yönetimde görev alan arkadaşlara gönülden başarılar diliyorum. Allah utandırmasın diyorum. Başkanımızın da az önce dediği gibi bu hareket cesurlar hareketi. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar belli. Bu kötü gidişatın tek bir çıkış yolu var önce topyekün Türk Milleti´ni birlik beraberlik içinde kardeş bir şekilde kucaklayacak, ayrıştırıcı bir dilden uzak ötekileştirici değil birleştirici bir dille bu zor şartları aşabileceğimize inanıyorum. Bu amaç ve inanç ile kurula İYİ Parti şemsiyesi altında toplanan herkeste böyle onurlu ve zor görevi üstlenmiş bulunuyor. Sorumluluğumuz büyük ama başaracağımıza inancımız tamdır. Yapılacak olan seçimde partimizin en az % 50 alacağını düşünüyorum. Bakın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne diyor. Aldatıldım?Aldatıldım..Aldatıldım? Yahu bu kadar aldanan bir insan ülkeyi nasıl yönetebilir? Bu kadar aldatılmanın bedelini yine Türk Milleti ödüyor. Ülkede adalet diye bir şey kalmadı. Bu gidişata dur demek için partimizi kurduk. Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek sözlerini tamamladı.
İY Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ise kendisini ilçe başkanlığına layık gören Milletvekili İsmail Ok ile İl Başkanı Nedim Tuna´ya teşekkür edip kendisine verilen görevi en iyi bir şekilde yapma sözü verip ziyarete gelen herkese teşekkür etti.
Parti binasında, bir süre devam eden sohbetin ardından misafirler, Bandırma´ya gitmek üzere ilçemizden ayrıldılar. Haber : Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Parti Erdek ziyareti
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli