Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz İtalya´da

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz İtalya´da

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, ERASMUS + KA2 Projesi kapsamında İtalya´ya gitti.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, ERASMUS + KA2 Projesi kapsamında İtalya´ya gitti.
Erasmus Plus Programı KA2 Yetişkin Eğitimi Alanında Stratejik Ortaklıklar kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün ortağı olduğu ve Avrupa genelinden farklı ülkelerden (Polonya, Portekiz, Romanya, İtalya, İspanya, Türkiye) 8 proje ortağının bulunduğu ?Love Power of Nature (Doğanın Sevgi Gücü)? projesinin ikinci proje toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Ar-Ge Birimi Proje Koordinatörü Yılmaz Ragıp Dülker ve İş Güvenliği Uzmanı Murat Ülken´in de katılımıyla 09-13 Eylül 2015 tarihleri arasında proje hareketliliğinde İtalya´nın Verona kentinde gerçekleştirildi.
Love Power Of Nature (Doğanın Sevgi Gücü) Projesi
İtalya´da gerçekleşen toplantıda; Rehabilitasyon Modelinin sunumu, E-öğrenme ile web sitesinin kurulumu, Doğada öğrenme ve rehabilitasyon uygulamaları, Günlük bakım merkezinde engellilere yönelik çalışmalar gibi başlıklarda çalışmalara yer verildi.
Projenin sonraki hareketliliklerinin Portekiz ve İspanya´da gerçekleştireceği öğrenilirken Avrupa genelinden farklı ülkelerden (Polonya, Portekiz, Romanya, İtalya, İspanya, Türkiye) 8 proje ortağının bulunduğu ?Love Power of Nature (Doğanın Sevgi Gücü)? projesi ile 2 yıl boyunca eğitici eğitmenleri düzenlenerek 32 eğitmen yetiştirilmesi planlanıyor. Yetiştirilen eğitmenlerin her birinin 5 kişiyi daha eğitmesi öngörülerek Avrupa genelinde 160 kişilik eğitmen plat formu oluşturulması hedefleniyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false