Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu, 2018 yılı birinci dönem toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

Balıkesir İl Koordinasyon Kurulu, 2018 yılı birinci dönem toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) toplantı salonunda gerçekleştirilen il koordinasyon kurulu toplantısına Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Vali Yardımcısı Şükrü Kara, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.
Vali Ersin Yazıcı, yaptığı açılış konuşmasında; Balıkesir´de, yatırımcı kurum ve kuruluşların tüm paydaşlarıyla bir araya gelerek 2017 yılının genel bir değerlendirmesi ile 2018 yılına ait planlamaların istişare edileceği bu toplantının ilimiz için hayırlı sonuçlar getirmesi temennisinde bulundu.
Bu ülkenin bu şehrin güzel insanlarının her şeyin iyisini hak ettiğini düşünerek yolumuza devam etmemiz gerektiğini belirten Vali Yazıcı, "Bizler vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz bu sebeple de sorumluluğumuz çok büyük. Bizim bizden başka dostumuzun olmadığını bir kez daha teyit ettik. Üzerimize düşen vazifeden doğal olarak, daha çok çalışarak daha fazla gayret ederek, daha fazla emek sarf ederek daha çok gönlümüzü, heyecanımızı işlerimize vererek ülkemize olan sevdamızı bütün dünyaya göstereceğiz. Yolumuza da devam ediyoruz. Büyük işlerimiz var. Bu ülkenin birçok büyük projesi var. Ülkemiz devasa işlerini kısa süre içinde bitirebiliyor. Türkiye´nin kısa bir gelecekte hepimizin gönlünden geçen arzu ettiği, olmamız gereken noktada olacağına inanıyorum. Bunu hep birlikte başaracağız. Biz, Balıkesir ve çevresinden sorumluyuz. Biz, kendi işimizi düzgün yapacağız. En iyisini yapacağız. Halkımıza hizmeti sunarken en hızlı en kaliteli, en güvenilir ve en mutlu edici şekilde sunacağız. Bu ülkeye olan sevdanızı, sevginizi, bu millete olan sevginizi çalışarak göstermeniz gerekiyor. Bu bilinçle yolumuza daha hızlı koşarak devam edeceğiz. Biz de çocuklarımız da mutlu müreffeh bir ülkede yaşamaya devam edeceğiz." dedi.
Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Afrin´de teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı´yla ilgili açıklamalarda da bulunan Vali Yazıcı, "Kahraman ordumuz güneyimizde yaşayabi-leceğimiz sorunları sıfıra indirmek adına hain PKK ve uzantılarını ve yandaşlarını bertaraf etmek adına Afrin´de. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Dualarımız şanlı ordumuzla. Bütün kalbimizle, gönlümüzle, inancımızla, dualarımızla başarılı olmasını diliyoruz.? dedi.
Vali Yazıcı´nın açılış konuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluş temsilcileri sırasıyla kentte yaptıkları hizmetleri anlatarak koordinasyonu gerektiren hususlarda bilgi paylaşımında bulundu.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli