Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir futbol hakemleri sahaya indi

Balıkesir futbol hakemleri sahaya indi

Sezonun açılış törenine MHK üyesi Erdal Güleç de katıldı

Balıkesir bölgesi futbol hakemleri, 2015-2016 sezonunu törenle açtı. Balıkesir Atatürk Stadı´nda, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(FFHGD) Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen törende ilk konuşmayı şube başkanı Mehmet Özkan yaptı. Özkan, sezonun hakem ve gözlemcilerin yanı sıra futbol ailesinin tüm kurumları adına centilmence geçmesini diledi. Ardından, derneğin genel merkez yönetim kurulu üyesi ve 2. Bölge sorumlusu Aytekin Durmaz, Balıkesirli Merkez Hakem Kurulu(MHK) üyesi Erdal Güleç´in, Balıkesir´in de içinde bulunduğu 2. Bölge sorumluluğuna getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Balıkesir İl Futbol Sorumlusu Erol Kılıç, konuşmasında, başarıyı yakalamak için hakemlerin çok çalışması gerektiğine işaret etti. Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) başkan vekili Ezel Ergün ve üst klasman yardımcı hakemi Ahmet Ayaz´ın konuşmalarından sonra söz verilen Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Altıner, ?Balıkesir hakemliğinin başarısı ve daha da iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen çabayı harcayacağız? dedi. MHK üyesi ve 2. Bölge sorumlusu Erdal Güleç de, 26 yıl önce kendisinin de Balıkesir bölgesi futbol hakemleri içinde yer aldığını vurgularken, ekip ruhunun önemine dikkati çekti. Güleç, ?Hakemlikte başarılı olmak istiyorsanız, öncelikle çok çalışıp kendinizi kabul ettireceksiniz. Balıkesir hakemliğinin daha iyi yerlere gelmesi için ?ben´ değil, ?biz´ olmalı, ekip ruhu içinde hareket etmeliyiz? diye konuştu.
FFHGD Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Özkan´ın, Güleç´e ve hakem giysilerinin sponsor firması BEYZA´nın sahibi Nazif Baran´a verdiği armağanlar ve kesilen kurbanın ardından hakemler, sezonun ilk çalışmasını yaptılar. Daha sonra hakemlere, il eğitimcisi Akın Senger tarafından seminer verildi.
Balıkesir bölgesinde bu yıl, 160 futbol hakemi, 56 gözlemci görev yapacak. Bu hakemlerin 33´ü klâsmanda yer alırken, 88´i il kokardı taşıyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu