Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı Erdek´te yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısı Erdek´te yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Aralık ayı toplantısı, gazetecilere kapalı olarak Erdek´te gerçekleşti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Aralık ayı toplantısı, gazetecilere kapalı olarak Erdek´te gerçekleşti. Helin Otel´de, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi´nin başkanlık yaptığı toplantıya; hava, kata, deniz, demiryolu ulaşım ağı ile ilgili kamu, özel, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Toplantıda, Erdek Belediyesi´ni, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü´nden Aylin Kurt ve Murat Yoldaş temsil etti. Alt komisyonlara sunulan konuların yanı sıra genel gündem maddelerinin de görüşülerek karara bağlandığı toplantı bir gün sürdü.               

KİMLER KATILDI
UKOME toplantısına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Taylan Engin, UKOME Başkanı Nazım Ergelen, Hukuk Müşaviri Tuğba Sungur, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü Daire Başkanı İsmail Çur, Sahil Güvenlik ve Ege Komutanlığı, TCDD U.D.H. 4. Bölge temsilcisi, Deniz ve İç Sular Genel Müdürlüğü temsilcisi, Karayolları Bölge Müdürlüğü temsilcisi, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü temsilcisi, Emniyet Müdürü Mesut Sinirli, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi, Balıkesir Hava Limanları İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Ulaşım Planlama Daire Başkanlığı Çevre Koruma Kontrol ve Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Balıkesir Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Kaynak Geliştirme bölümü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altyapı Yatırımlar Dairesi Başkanlığı, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(BESOB) Başkanı Fehmi Erdem´in yanı sıra Balıkesir´e bağlı 20 ilçenin belediye temsilcileri katıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu