Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? proje finali Susurluk´ta yapıldı

?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? proje finali Susurluk´ta yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi´nin Balıkesir´de kamu yararına hizmet eden kurum ve kuruluşlarla birlikte yürüttüğü ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? projesinin 7. durağı Susurluk ilçesindeki program düzenlenen final etkinliği ile sona erdi.

Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi´nin öncülüğünde yürütülen sosyal sorumluluk projesi ?Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor? programının 7. durağı Susurluk ilçesi oldu.
Susurluk´ta halkla buluşan Balıkesir Bir Büyük Aile Oluyor programı ile ilçedeki 1093 vatandaşa diyabet taraması, 674 kişiye kanser taraması, 1900 öğretmen ve öğrencimize göz taraması, 650 kişiye kemik yoğunluğu ölçümü, gerçekleştirildi. Proje kapsamında yine 585 aile evinde ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi takdim edildi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un da katıldığı final etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Susurluk Belediyesi tarafından hazırlanan video sunumu ardından İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu bir konuşma yaparak Başkan Uğur´a ilçeye verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
Konuşmaların ardından program Susurluk´ta yapılan etkinliklerin sunumu, 40 Hadis okuma etkinliği, Kur´an tilaveti, AFAD kurtarma tatbikatı, Susurluk Anadolu Lisesi folklor gösterisi, Dünya postalar yarışması 1.sinin mektubunun okunması ve dereceye girmiş öğrencilerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.
Daha sonra Vali Yazıcı ve Başkan Uğur katılımcılar ile birlikte stantları gezdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli