Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir AK Parti´den vefa yemeği

Balıkesir AK Parti´den vefa yemeği

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği programı düzenlendi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği programı düzenlendi.
Vefa yemeğine Erdek´ten AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Başkan ve yönetimi, AK Parti Erdek İlçe eski Başkanları Ömer Erdoğan, Necati Elmas, Ali Ertek, Murat Sever ile Erdek Belediye Meclisi´nin AK Partili üyeleri katıldı. 

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa yemeği programının açılış konuşmasını yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan vefanın önemine değinerek, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman vefalı olmaktan, ahde vefadan bahsederek ne kadar vefalı olduğunu her fırsatta gösterir. Herkes bilir ki vefa demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Bu nedenle AK kadroların en önemli özelliği birbirlerine vefalı olmalıdır" dedi.
AK Parti´nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden bu yana görev yapanlara teşekkür eden Demiraslan, "Bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev almış Milletvekillerimize, İl, İlçe, belde başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize ve tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise AK Parti´nin Türkiye´de ve Balıkesir´de güzel işlere imza atacağını belirterek, "AK Parti İl Başkanımız ile baş başa verdiğimiz zaman, yeniden o eski günlere döneceğiz ve Balıkesir´i mutlaka şahlandıracağız ve oyumuzu Türkiye ortalamasının üzerine çıkaracağız diye birbirimize söz verdik" şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım ise Balıkesir´den övgüyle bahsetti.
Vefa yemeği katılımcılara çeşitli plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Parti vefa yemeği
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false