Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU

BALIKESİR, 15 TEMMUZ´UN YIL DÖNÜMÜNDE TEK YÜREK OLDU

Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu.

Balıkesir´de, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında kentteki tüm camilerde, 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu. Kent merkezinde ise stantlar kurularak vatandaşlara lokma ikram edildi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın hafta başında Balıkesir´deki şehit ailelerini ziyaretiyle başlayan "15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri devam ediyor. Balıkesir ve bazı ilçelerinde 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yapılan konferansların ardından, dün de kentteki tüm camilerde 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitler için mevlit okutuldu. Stantların kurulduğu alanda lokma hayırı yapıldı. Ayrıca 15 Temmuz temalı resim ve fotoğraf sergisi Valilik Rıza Akdemir Sergi Salonu´nda yerini aldı.
Balıkesir Üniversitesi Kampüs Camii´nde Cuma namazının ardından okunan mevlide, Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından, Vali Yazıcı lokma hayrının yapıldığı stantlara giderek, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikram etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli