Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkçılar güvercin besliyor

Balıkçılar güvercin besliyor

Erdek limanı mendireğinde beslenen güvercin sayısının her geçen gün artması vatandaşları sevindiriyor.

Erdek limanı mendireğinde beslenen güvercin sayısının her geçen gün artması vatandaşları sevindiriyor.
Erdek Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Demiray, liman mendireğinde bulunan balıkçılar lokali önüne gelen güvercinleri her gün besliyor. Güvercinlere ilçe halkının çok sıcak yaklaştığını söyleyen Demiray, kendisinin yanı sıra diğer balıkçı esnafının güvercinlere her gün yem verdiğini söyledi.
Güvercinlerin yoğun geçen kış mevsiminde beslenme sıkıntısına son verdiklerini hatırlatan Demiray, "Güvercinlere kış aylarında da yiyecek sıkıntısı yaşatmadık. Hayvanların da yaşam hakkının olduğunu düşünerek onları insani bir görev olarak tüm balıkçılar olarak onları besleme ihtiyacı duyuyoruz" dedi.
Mendirekte bulunan balıkçılar lokali önünü mesken tutan güvercinleri büyük, küçük herkesin yoğun ilgi göstermesinin sevindirici olduğuna dikkat çeken Demiray, güvercinlere her sabah lokalimizi açınca ve hem de akşam saatlerinde yiyecek veriyoruz. Kovaları su ile doldurup boş alana bırakıyorum. Güvercinlerin yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılıyoruz. Güvercinlere yem vermek ve o heyacanı yaşamak isteyen halkımızı mendireğe davet ediyorum dedi. 
 Haber : Eray Kaplan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli