Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Balıkçı, yerel medya seminerinde oturum başkanı

Balıkçı, yerel medya seminerinde oturum başkanı

Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin(TGC) Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenleyip, Yerel Medya Projesi kapsamında yaşama geçirilen eğitim seminerlerinin 6

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti`nin(TGC) Konrad Adenauer Stiftung ile ortaklaşa düzenleyip, Yerel Medya Projesi kapsamında yaşama geçirilen eğitim seminerlerinin 65.`si, Kocaeli`nde yapılacak. 28-29 Haziran 2013 tarihlerinde, Basın İlân Kurumu tesislerinde gerçekleşecek seminerin ikinci gününün ilk oturumunun başkanlığını TGC`nin Balıkesir Temsilcisi, Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı üstlenecek. Balıkçı`nın yönetimindeki oturumda, TGC Başkan Yardımcısı Recep Yaşar, "internet medyası", TGC eski başkanı, Posta Gazetesi Yazarı Nail Güreli ise "demokrasilerde yerel medya" konularında deneyim ve düşüncelerini dile getirdikten sonra ülkemizin çeşitli kentlerinden gelecek yerel basın çalışanlarının sorularını yanıtlayacak.
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından verilen "Sürekli Basın Kartı" sahibi Önder Balıkçı, 1999 yılından bu yana Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı