Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Balıkçı ve Eşinden Üç Gündür Haber Alınamıyor

Balıkçı ve Eşinden Üç Gündür Haber Alınamıyor

Hafta sonunda denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir ve eşi Nezahat Güleri arama çalışmaları sürüyor.

Hafta sonunda denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir ve eşi Nezahat Güler`i arama çalışmaları sürüyor.
Ayvalık`a bağlı Altınova beldesinin balıkçı barınağından cumartesi sabah saatlerinde "Rüya" adlı teknesiyle denize açılan balıkçı Cabir (62) ve eşi Nezahat Güler (54), kayboldu.
Çiftin barınağa geri dönmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. Sahil Güvenlik Komutanlığı`na bağlı yüzen unsurlar ve balıkçıların tüm aramalarına rağmen tekne ile çifte ulaşılamadı.
Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, aramalara karadan ve denizden devam edildiğini belirterek, çalışmaların, yapılan girişimler sonucunda Türkiye ve Yunanistan Sahil Güvenlik ekiplerince sürdürüldüğünü ifade etti.
Şimdiye kadar yapılan aramalarda denizde tekneye veya kişilere ait bir iz bulunamadığını dile getiren Nalbant, "Bunun dışında Yunanistan`ın Midilli (Lesvos) Adası yetkilileri ile bağlantı kuruldu. Onlar da bölgelerinde arama çalışması yapıyor. Şu ana kadar bir iz yok. Kendisi tecrübeli bir denizci, ümidimiz kendisinden iyi haberler almak" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false