Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BALGÜÇ Yöneticileri Valiyi ziyaret etti

BALGÜÇ Yöneticileri Valiyi ziyaret etti

Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı (BALGÜÇ) Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı (BALGÜÇ) Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
BALGÜÇ Yönetim Kurulu Üyeleri, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Belediyesi eski Başkanı Ziya Tan ile birlikte Vali Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.
BALGÜÇ Vakfı Genel Sekreteri Tarık Erülgen, Balıkesir´in tanıtılması noktasın da gösterdiği çalışmalardan dolayı Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür ederek, BALGÜÇ olarak Balıkesir Valiliği´nin yanında yer alarak, ilin tanıtımı adına yapılacak tüm çalışmalarda destek vereceklerini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Ersin Yazıcı ise, "İlimizi tüm yönleriyle tanıtmak istiyoruz. Tanıtıma yönelik çalışmalarımız devam edecek. Şehrimizin tanıtımı için sen ve ben olayını bir kenara bırakıp, biz ve ekip ruhu çerçevesinde çalışmalarımızı sergilemeliyiz. Tanıtım noktasındaki eksikliğimizi gidererek sahip olduğumuz değerleri hem Balıkesir ekonomisine hem de Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak düzeye getirmeliyiz. Balıkesir Valiliği olarak her zaman destek vermeye hazırız. Balıkesir yeni cazibe merkezi olacak. Ulusal ve uluslararası yatırımcıların gözdesi olacak. Balıkesir´de yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı tüm yatırımcılara her türlü desteği sağlamaya hazırız. Kararlıyız, elimizi taşın altına koyacağız." dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli