Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BALGÖÇ iftar verdi

BALGÖÇ iftar verdi

Balkan Göçmenleri Derneği(BALGÖÇ) Bandırma Şubesi üyelerine ve konuklara iftar verdi.

Kurtuluş düğün salonunda verilen iftara Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Bandırma Belediyesi önceki başkanı Dursun Mirza ve CHP Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Selim Panç da katıldı.

Bin üyeye sahip bulunan derneğin iftarında ilk konuşmayı Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sedime Güler yaptı. Güler, şunları söyledi:

“Bu mübarek ayda, bu mübarek iftar saatinde bizimle birlikte oruç açma lütfunda bulunarak bizleri şereflendirdiğiniz için şahsım ve derneğimiz adına hepinize teşekkür ederim. İftar yemeğimize hoş geldiniz. Ramazan ayı, toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Bizler, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek, bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz. Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece her geçen gün daha da güçleneceğiz. Bu duygularla gelmekte olan Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum. Allah, bizi daha nice sofralarda buluştursun. Tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Hepimize afiyet olsun.”

Güler, konuşmasının sonunda, iftara maddi destek sağlayan Bandırma esnafına, Akgün Elektrik, Metin Ok, Dursun Mirza, Zikri Beceren, Vural Mobilya, Mehmet Doğan, İbrahim Rodop, Pantoloncu Mehmet, Rafi Mert, Kasım İdrisoğlu, Semih Rodop ve Özlem Serpen’e teşekkür etti.

BAŞKAN İLHAN ÖZEL KONUŞUYOR

Ardından, dernek başkanı İlhan Özel ise şu konuşmayı yaptı:

“Balgöç Bandırma Şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimize hoş geldiniz. Bugün burada, mübarek ramazan ayında, siz değerli misafirlerimizle bir arada olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz. Bizler, her durumda birlik ve beraberliğin önemini vurgulamaya, böyle güzel buluşmalarla gücümüze güç katarak, beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Sizlerin katılım ve destekleri ile iftar buluşmalarımızın ve daha pek çok etkinliklerimizin devamlılığı olacaktır. Yaptığımız etkinliklerde bizlere sağladığı desteklerden ve bugün burada katılımlarıyla bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize, bu etkinliğimizin gerçekleşmesine vesile olan, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen değerli esnafımıza, dernek yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin destekleri oldukça bizler daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Hepinize saygılar sunuyor, hayırlı iftarlar diliyorum.”

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: BALGÖÇ iftar verdi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı