Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bakan´dan Bandırma Devlet Hastanesi´ne teşekkür belgesi

Bakan´dan Bandırma Devlet Hastanesi´ne teşekkür belgesi

3-9 Kasım ?Organ Bağışı Haftası? çerçevesinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Balıkesir K.H.B Genel Sekreteri Op.Dr.Hasan Hocaoğlu...

3-9 Kasım ?Organ Bağışı Haftası? çerçevesinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Balıkesir K.H.B Genel Sekreteri Op.Dr.Hasan Hocaoğlu, İl Sağlık Müdürü Sayın Op.Dr. Servet Kocaöz, Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr.Muzaffer Şenveli, Başhekim Yardımcısı Dr.Ersin Atıcı, Organ nakil koordinatörlüğünde görevli Uz.Dr.Ali Yücel, Uz.Dr.Deniz Ekren, Hemşire Selda Aslantaş, organ bağışı yapan vatandaşlarımız ve yakınlarının da katılımlarıyla Bursa´da düzenlenen etkinlikte, tüm ilçe devlet hastaneleri arasında, yoğun bakım yatağı kapasitesi oranına göre donör bildiriminde Türkiye birincisi olan Bandırma Devlet Hastanesine, ?organ bağışı? ve nakli ile ilgili başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür belgesi verildi.
Teşekkür belgesini alan Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Uz.Dr.Muzaffer Şenveli, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Herkes organ bağışında bulunmalı, yakınlarını bu konuda bilinçlendirmelidir. Hayatın içinde insanların ne zaman neye ihtiyacı olacağı bilinemez. İnsanların ihtiyaçlarına daha duyarlı yaklaşmak insan olmanın gereğidir. Organ bağışı ve naklinin yaygınlaştırılması ve bu bilincin yeterince gelişmesini sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında olmalıdır. Bu nedenle organ bağışı konusunda halkın ilgisi ve dikkatini çekmek ve organ bağışını arttırmak son derece önemlidir. Organ bağışı konusunun sadece sağlık sektörünün değil tüm toplumun ortak konusu olduğunu ve tüm platformların eşgüdümü ve işbirliği ile daha etkin sonuçlar elde edebileceğimizi düşünmekteyiz. Bu konuda bütün kamu kurum ve kuruluşlarına, basına ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. Bir insanın yaşamasına vesile olmanın candan cana yapılan en büyük sadaka, en büyük iyilik olduğunu anlatmak noktasında bizler Hastane yönetimi olarak, başta organ nakli koordinatörlüğümüzde görevli arkadaşlarımız olmak üzere, en alt kademeden en üst kademeye kadar tüm sağlık çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içinde, tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz.? olduğu anlaşılmıştır.? Dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli