Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bakan Müezzinoğlu Erdekte

Bakan Müezzinoğlu Erdekte

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ilçemizi ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ilçemizi ziyaret etti.
Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu`nun ilçemize yaptığı ziyarette kendisine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur`da eşlik etti. 
Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu`nun ilçemize yaptıkları ziyarette, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan yoğun bir gün geçirdi. 
Gündem; 30 Mart yerel seçimleri
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur`un gündeminde 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler vardı.  
30 Martta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında destek vermek ve destek istemek amacı ile ilçemize gelen Bakan Müezzinoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uğur ile beraber Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan`da kafilede yer aldı. 
İlk olarak Erdek Belediyesi`ne adım atan Bakan Müezzinoğlu burada halka hitaben bir konuşma yaptı.
AK Partiden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan A. Edip Uğur, yaptığı konuşmada Hüseyin Aysan kardeşim ile beraber el ele verip Erdek`i turizm merkezi haline getirmeye kararlı olduklarını yineledi.
Uğur, devam eden konuşmasında, Erdek Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve merkezi hükümet uyumlu olduğunda Erdek`e çok güzel hizmetlerin getirilebileceğine dikkat çekti.
Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı, ilçemize mükemmel bir devlet hastanesini kazandıran isimler olarak tanıttı.
Erdek`in sağlık sorunlarını tespit etmek ve yarınlarını konuşmak amacı ile bugün Erdek halkı ile birlikte olduklarını açıklayan Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu, "Balıkesir merkez, Gönen ve Erdek ile birazdan gideceğimiz Bandırma`nın hastanelerini gezdik ve geziyoruz. Gönen`de inşaatı bitmiş çok büyük bir devlet hastanesi inşa ettik ve bir ay sonra açılışını yapacağız. Balıkesir`e tam 800 yatak kapasiteli bir hastanenin temelini önümüzdeki günlerde atacağız. Çünkü Balıkesir bizim için önemli. Balıkesir sağlık turizmi açısından önemli bir bölge. Bu hastanemizin açılması ile birlikte buraları da sağlık turizminde önemli birer konum haline gelecek. Biraz önce muhtarlarımız ile de konuştuk ve vatandaşımızın 112 acil servisine daha kolay ulaşabilmesi, aile hekimliklerimiz ile beraber daha güzel bir hizmet alabilmesi ve artık evde bakım hizmetleri verebilecek bir sağlık hizmeti sunum noktasına geldik. Daha iyiyi daha güzel hizmet sunma tekniklerini arıyoruz. Ama önümüzde şimdi 30 Mart seçimleri var. Bizim sizlerden isteğimiz birlik ve beraberliğimizi koruyarak, daha da arttırarak sandıklarımıza sahip çıkmamızdır. Bu şehrin sokakları sizin sokağınız, şehrin caddeleri sizlerin caddesi bu şehir sizin şehriniz. Dolayısı ile buralara sahip çıkmak ve daha güzel yarınlar oluşturabilmek için, sandıktan şehre hizmet edebilecek, yarınlara taşıyabilecek hizmet ferdi yöneticileri seçmektir. İnanıyorum ki 30 Mart akşamı Erdek`te Erdek için güzel hizmetler yapacak kadrolar yine Erdek`e hizmet etmeye devam edecektir. İnşallah Büyükşehirde de Edip Uğur bey kardeşimiz 30 Mart akşamında Büyükşehir başkanı olduğunda da merkezi iktidarla köprüleri güçlü kılarak hem Balıkesir`imizi hem Erdek`imizi yarınlara daha sağlıklı daha güzel ve yerlere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle sandık kazansın Erdek kazansın Balıkesir kazansın Türkiye kazansın diyorum ve hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." Dedi
Erdek Belediyesinden sonra Devlet  Hastanesini ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Pazarcı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrılarak Bandırma'ya gitmek üzere hareket ettiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false