Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bakan Özlü, Balıkesir´in tarım ve sanayisi güçlü

Bakan Özlü, Balıkesir´in tarım ve sanayisi güçlü

Bir dizi ziyaret için Balıkesir´e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ziyaretleri kapsamında Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı makamında ziyaret etti.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların temel atma ve açılışı sonrasında Balıkesir Valiliğini ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Valilik Şeref defterini imzalayarak, Vali Ersin Yazıcı ile bir süre görüştü.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ziyaretinde ilk olarak, Balıkesir Üniversitesi´nde kurulan Teknokent´in temel atma törenine katıldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ?Bugün sayıları 77´ye ulaşan teknokent´ler, Türkiye´yi geleceğin dünyasında lider ülkelerden biri haline getirecek olan teknoloji ordularının ana üssüdür.? dedi.
Balıkesir´de temaslarını sürdüren Bakan Özlü, Organize Sanayi Bölgesi´nde iki fabrikanın açılışını gerçekleştirdi. Bakan Özlü, ardından Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi´nin temelini attı. Törende konuşan Bakan Özlü, "Türkiye´de 858 tane sanayi sitesi var. Son projelerimizle modern sanayi siteleri kuracağız. Şehrin içinde kalmış olan sanayi sitelerini şehrin dışına çıkartmak için projeler yürütüyoruz." dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, temel atma ve açılış törenine katıldıktan sonra Balıkesir Kitap Fuarı açılışını gerçekleştirdi.
Vali Ersin Yazıcı ile birlikte Balıkesir caddelerinde de yürüyen Bakan Özlü, vatandaşlarla tokalaştı ve ayaküstü sohbet etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli