Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bakan Müezzinoğlu´ndan çat kapı ziyaret

Bakan Müezzinoğlu´ndan çat kapı ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerini Ramazan münasebetiyle sıklaştırdı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, gerçekleştirdiği çat kapı ziyaretlerini Ramazan münasebetiyle sıklaştırdı. Geçen hafta Bursa´nın Gemlik ve İnegöl ilçelerine habersiz ziyaret gerçekleştiren Müezzinoğlu, bu hafta da ziyaretlerini Mudanya, Karacabey, Mustafakemalpaşa ve İznik ilçelerinde sürdürdü.
Kendisi de uzman doktor olan Bakan Müezzinoğlu, ziyaret ettiği evlerde bulunan hastalarla bizzat ilgileniyor.
Özellikle kimsesiz ve ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını çalmaya gayret eden Müezzinoğlu, hane sakinlerinin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini sorarak, not alıyor. Bakan Müezzinoğlu, ziyaretlerinde vatandaşların Ramazan aylarını da tebrik ederek, çocuklara hediyeler dağıtıyor. İftar sonrası ise kahvehanelerde vatandaşla sohbet ediyor, hallerini hatırlarını soruyor.
Ev ziyaretlerini tamamladıktan sonra, programını gerçekleştirdiği ilçelerden ayrılırken kaymakam, belediye başkanı ve partisinin ilçe başkanlarını arayan Müezzinoğlu, uğradığı mahalleler hakkında tespit ettiği ihtiyaçları ilgililere aktarıyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false