Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok müjdeyi verdi

Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok müjdeyi verdi

?Hasret Sonbahar´da sona erecek?

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiyle ilgili tüzük çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.    

2009-2014 dönemi Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, yeni kurulacak yeni partiyle ilgili detayları paylaştı.
Kurulacak yeni partiyle ilgili tüzük çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Ok, "Alanında etkin ve yetkin ekipler tüzük çalışmalarını yürütüyor." dedi.
"Ekip çalışması ile ortak akıl ürünü bir parti tüzüğü ortaya koymak istiyoruz" bilgisi veren Ok, şunları kaydetti: "Yeni partinin tüzük programını bu konuda etkin ve yetkin, milletin dertleri ile hasbihal olmuş ekipler ayrı ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar bittiğinde Sayın Meral Akşener´e takdim edilecek. Akşener´in incelemelerinden sonra çalışmaları yürüten ekiplerle bir araya gelinecek. Bunların ardından kamuoyu ile paylaşılacak ve kamuoyunun değerlendirmeleri alınacak. Buna göre belki ufak tefek ilaveler ve çıkarmalar yapılabilir. Ekip çalışması ile ortak akıl ürünü ortaya koymak istiyoruz. Türk milletinin beklentilerini, Türkiye Cumhuriyeti devletinin içinde bulunduğu sorunlara köklü çözümler üretecek bir parti programı ve tüzük ortaya çıkarmış olacağız.?
Kurucular kurulu ile ilgili durumunda netleşmediğini belirten Ok, ?Türkiye´nin tamamını kucaklayacak bir kadro ortaya çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın. Parti Genel Merkez binasıyla ilgili netleşmiş bir durum yok. Ön hazırlıklarda yapılıyor. Ulaşımın kolay olacağı bölgeler üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. Hedef sonbaharda partiyi hasretle bekleyen Türk milleti ile kucaklaştırmak." diye konuştu.
Partinin amblemi ve ismi ile ilgili her kesimden gelen önerileri dikkate aldıklarını ve alanında uzman isimlerin üzerinde çalıştığına da değinen Ok, konuşmasını şöyle tamamladı: "Türkiye´nin 4 bir yanından 7´den 70´e öneriler geliyor. Bunlar da değerlendirmeye alınıyor. Belirli bir eleme ve üzerinde yapılan istişareler sonrası Sayın Meral Akşener´e sunulacak. Son yapılacak istişareler sonucunda Türk milletinin gönlünde mühür gibi yer edecek bir parti adı ve amblemi ortaya çıkacak.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli