Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAGFAŞ´tan ilk ve tek ? Granül Can Gübresi? Dünya Pazarı´nda

BAGFAŞ´tan ilk ve tek ? Granül Can Gübresi? Dünya Pazarı´nda

Erdek ilçesi sınırları içinde yer alan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´nin (BAGFAŞ) ürettiği Türkiye´nin ilk ve tek Granül Can gübresi...

Erdek ilçesi sınırları içinde yer alan Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.´nin (BAGFAŞ) ürettiği Türkiye´nin ilk ve tek Granül Can gübresi (Kalsiyum Amonyum Nitrat ), dünyanın en büyük tarım makineri ve ekipmanları fuarı olan AGRITECHNICA´da tanıtımı yapılarak satışa sunuluyor. AGRITECHNICA, 10-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Almanya´nın Hannover şehrinde gerçekleşiyor.
Dünyanın bir numaralı tarım fuarı olan ve bu yıl kapılarını 30. kere açan AGRITECHNICA 2015 Fuarı, 90 ülkeden yaklaşık 3000 katılımcı firma ve 465.000 ziyaretçisi ile gerçekleşiyor. AGRITECHNICA 2015´te profesyonel bitki üretiminde kullanılan en son teknolojiler ve tarımsal yenilikler, tarım alet ve ekipmanları ile bunların etkin yönetimi için farklı, yenilikçi bakış açıları bir araya geliyor.
BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş, Türkiye´de ve Avrupa´da son 40 yılda gübre sektörüne yapılan en büyük yatırımı hayata geçirdi. BAGFAŞ bu yatırımı ile aynı sahada hem fosfatlı hem de granül Nitratlı kimyevi gübre üreten Türkiye´nin tek, dünyanın ise sayılı kimyevi gübre komplekslerinden biri oldu. Dünyanın en büyük ve köklü tarım fuarı olan AGRITECHNICA´da, Türkiye´nin tek yerli üretim Granül CAN gübresi, dünya piyasalarına Almanya´nın en büyük kooperatif kuruluşu zirai ürün ve girdi ticaret firması BayWa aracılığı ile sunuluyor.
Haber : Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli