Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bağ evlerini soyan hırsızlar yakalandı

Bağ evlerini soyan hırsızlar yakalandı

Gönen İlçesinde son dönemde meydana gelen, faili meçhul takibi yapılan Bağ/Bahçeden hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturdu.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan titiz ve ayrıntılı araştırmalar neticesinde, Gönen İlçesinde meydana gelen (8) Bağ/Bahçeden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren M.A.K., R.K.,M.K., ve S.Ç. isimli (4) şüpheli icra edilen operasyon ile yakalandı, şüphelilerden R.K.,M.K., ve S.Ç. sevk edildiği adliyede, mahkemece serbest bırakılırken, M.A.K. ise tutuklandı. Ele geçen Bağ/Bahçe malzemeleri sahiplerine teslim edildi. Balıkesir İl J. K. lığı, sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesiiçin azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi. Haber Merkezi



Dilek adatepe
24.04.2023 22:55:53
Allah kahretsin bunları bizimde evimizi talan ettiler.şikayetci olduğumuz halde şahıs belli olduğu halde yakalanmadi mahkeme eylülde.sayin savcıya sesleniyorum bunları neden serbest bırakıyorsunuz.tabi sizin malinizi ve canınızı yakmadilar ondanmi bu duyarsizliginiz bulur sizinde evinizin yolunu o zaman anlar duyarlı olursunuz.

Anahtar Kelimeler: evlerini soyan hırsızlar yakalandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı