Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Babuşcu, 6 Eylül Teşkilatı ile buluştu

Babuşcu, 6 Eylül Teşkilatı ile buluştu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, AK Parti Altıeylül İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, AK Parti Altıeylül İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Burada, Kadın Kolları ile bir araya gelen Babuşcu, yerel seçimlerde yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
İstişare ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, toplantıda yerel ve genel gündemi doğru analiz edilmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti`nin hizmet partisi olduğunu, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkın derdine çare bulmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Babuşcu ``İşimiz hizmet,gücümüz millet`` anlayışıyla hareket ediyor çalışmalarımızı bu manada yürütüyoruz dedi.
Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Babuşcu, yerel seçimlerin önemine de vurgu yaptı.
Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek konuşmasını sürdüren Babuşcu, sorunlara çözüm üretmeyi bir sorumluluk olarak görüyor. Bu kapsamda ihtiyaçları, talepleri yerinde görmek ve tespit etmek amacıyla istişare toplantıları düzenliyoruz diyerek sözlerine ekledi.
AK Parti Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Akkol ise yaklaşan yerel seçimlere eksiksiz hazır olduklarını, istişare toplantılarında ilçemizde neler yapılabilir, çalışmaların durumu, projeler hakkında görüş alışverişi yaptıklarını ve seçim çalışmalarını değerlendirdiklerini açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli