Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Baba baltayla oğlunu kesti

Baba baltayla oğlunu kesti

Gönen´de geçtiğimiz gün meydana gelen cinayet olayında Hayrettin Çelikçi isimli baba, tartıştığı oğlu Vahdettin Çelikçi´yi balta ile doğradı.

Gönen´de geçtiğimiz gün meydana gelen cinayet olayında Hayrettin Çelikçi isimli baba, tartıştığı oğlu Vahdettin Çelikçi´yi balta ile doğradı.
Bir anlık kızgınlığın sonucu evlat katili olan Hayrettin Çelikçi, olayın ardından yaralanan oğlu için 112 den yardım istedi. Olay yerine gelen 112 balta ile yaralı durumdaki Vahdettin Çelikçi (47) ?yi ilk müdahale ardından Bandırma Devlet Hastanesine sevk etti. Ağır yaralı olarak Bandırma´ya kaldırılan Vahdettin Çelikçi (47) hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Bandırma İlçesi´nde, kanalizasyon kazısı yaparken göçük altında kalarak ağır yaralanan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) işçisi Cem Güz (39) tedavi gördüğü hastanede öldü.
Bandırma İlçesi Paşakonak Mahallesi İhsan Taylan Sokak´ta kanalizasyon kazı çalışmaları yürüten BASKİ´DE görevli Cem Güz, kazı çalışmalarında toprağın kayması sonucu göçük altında kaldı. Olay yerine çağrılan itfaiye ve 112 Sağlık ekipleri tarafından göçük altından çıkartılan Cem Güz yapılan ilk kontrollerinin ardından ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan evli ve 2 çocuk babası Güz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Merhum Cem Güz Manyas´ın Kapaklı mahallesinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Baba baltayla oğlunu kesti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli