Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık'taki sergi büyük ilgi gördü

Ayvalık

Ayvalık, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 32 ayrı kursta yapılan binlerce çalışma bir sergi ile vatandaşlarla buluşturuldu.

Ayvalık, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 32 ayrı kursta yapılan binlerce çalışma bir sergi ile vatandaşlarla buluşturuldu.
Ayvalık'ta eski Vergi Dairesi binasında gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen birlikte kesti.
Serginin açılışında İlçe Jandarma Komutanı Faruk Özdemir, Ayvalık HEM Müdürü Sercan Ünlü, öğretmenler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaşın da hazır bulundu.
Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan el sanatları, giyim, nakış, gümüş, seramik, yağlı boya, fotoğraf gibi 32 farklı branşta; ilçe merkezi başta olmak üzere Altınova, Küçükköy mahallelerinin yanı sıra ilçeye bağlı kırsal mahallelerde 630 kursta yaklaşık 9 bin kursiyerin eğitim gördüğü öğrenildi.
Binlerce kursiyerin el emeği, göz nuru dökerek oluşturduğu çalışmalarının yer aldığı iki katlı tarihi binada gerçekleşen sergiyi gezen Kaymakam Nazlı ile protokol üyeleriyle, vatandaşlar çalışmaları büyük bir beğeniyle inceledi.
Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sercan Ünlü yaptığı açıklamada, her yıl sayısını bir önceki yıla göre arttırdıkları eğitim kurslarına vatandaşların yoğun ilgi göstererek, kursiyer olduklarını ve kısa sürede eğitim aldıkları branşlarda profesyonelleri aratmayacak seviyeye ulaştıklarını ifade etti.
Öte yandan Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan sene sonu sergisinin 4 gün süresince beğeniye sunulacağı bildirildi.
Sergiyi gezen Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kursiyerlere destek olması amacıyla birer eser sa tın alarak birbirlerine armağan ettiler.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu