Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Ayvalık'ta bilgisayarı olmayan muhtar kalmadı

Ayvalık

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, muhtarlara bilgisayar hediye etti.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, geçtiğimiz aylarda Boğaziçi Otel'de düzenlediği toplantıda muhtarlara söylediği bilgisayar ve yazıcı verme sözünü tuttu.
Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce alınan 18 dizüstü bilgisayar ve 18 yazıcı Orhan Peker Sanat Galerisinde muhtarlara belediye başkanı Rahmi Gençer tarafından teslim edildi.
150 Evler Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Ayvalık Şube Başkanı Yener Koşvar, yıllardır muhtarlık yaptığını ve ilk kez Ayvalık Belediyesinden böyle bir desteği Rahmi Gençer'in başkanlığında gördüklerini söyledi.
Başkan Gençer, muhtarların bu bilgisayarlar sayesinde mahalle kayıtlarını daha sağlıklı ulaşabileceklerini bildirerek daha hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilme şansına sahip olduklarını belirtti.
Başkan Gençer, Size bilgisayar ve yazıcı sözü vermiştim. Bu sözümüzü tutuyoruz. Bunları arkadaşlarımız temin etti. Bunların işinize yarayacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun bilgisayarlarınız” dedi.
Muhtarları nikahına da davet eden başkan Gençer, Ayvalık'ı sizlerle birlikte yönetiyoruz, bu nedenle sizleri de yanımda görmek istiyorum” diye konuştu.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı