Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Ayvalık'ta anahtarlık şeklinde tabanca ele geçirildi

Ayvalık

Ayvalık ilçesinde Yunus timleri tarafından bir kişinin üzerinde yapılan aramada anahtarlık şeklinde tabanca ele geçirildi.

Ayvalık ilçesinde Yunus timleri tarafından bir kişinin üzerinde yapılan aramada anahtarlık şeklinde tabanca ele geçirildi. Tabancanın görüntülerinden silahın mekanizmasının kusursuz çalıştığı belirlendi. 
Edinilen bilgiye göre; Ayvalık'ta Yunus timleri şüphe üzerine R.A. isimli şahsı durdurarak üzerini aradı. Üst araması sırasında, üzerinde bir otomobil firmasına ait amblem bulunan oto anahtarlığı polisin dikkatini çekti. Polis ekibi, yaptıkları inceleme sonucu söz konusu cihazın anahtarlık değil anahtarlık şeklinde 6,35 çapında iki mermi alan bir silah olduğunu tespit etti. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan R.A. isimli şahsın emniyetteki sorgusu sürerken, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçede görev yapan tüm ekiplerine şüpheli şahısların üst ve araç kontrollerinde anahtarlık, el feneri ve benzeri aksesuarlar üzerinde daha hassas ve duyarlı olmaları gerektiği uyarısında bulundu. 
 Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı