Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık´ta temizlik seferberliği

Ayvalık´ta temizlik seferberliği

Ayvalık Belediye tarafından, ilçedeki tüm okullara çöp kovası, geri dönüşüm kutuları ve temizlik malzemeleri ile esnafa faraş ve süpürge dağıtıldı.

?Daha temiz, daha sağlıklı bir Ayvalık´ diyerek kent geneline, 4 yılda 3 bin 200 yeni konteyner, 800 adet çöp kovası yerleştiren, okullara 100 adet çöp kovası dağıtan, sadece sokakları değil köyleri, camileri, plajları ve deniz dibini düzenli olarak temizleyen Ayvalık Belediyesi, kent genelinde temizlik kampanyası başlattı.
Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Ayvalık Belediyesi olarak temizlik konusunda 7/24 görev başındayız. Halkımızın çevre temizliğine katılımı önemli. Herkes kendi evinin ve işyerinin önünü temizlediğinde Ayvalık temiz olur. Bu çalışma kent genelinde bir temizlik seferberliğidir? dedi.
Kent Konseyi ve TEMA Ayvalık Temsilciliği gibi sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği temizlik kampanyası 2 Ekim tarihinde başlatılırken, kampanya kapsamında, İlçedeki okullara çöp ve geri dönüşüm kutuları ile temizlik malzemeleri veren belediye, ilçe esnafına da süpürge dağıtıyor.
Çöp kutuları ve temizlik malzemelerinin okullara dağıtımının önümüzdeki hafta tamamlanacağı, bu süreçte esnafa da faraş-süpürge dağıtımının devam edeceği belirtildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ayvalık temizlik seferberliği
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false