Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık´ta ?Tam Kapanma? önlemleri alındı

Ayvalık´ta ?Tam Kapanma? önlemleri alındı

Ayvalık Belediyesi 17 Mayıs gününe kadar sürecek olan tam kapanma dönemine yönelik ilçede her türlü önlemi alarak hazırlıklarını tamamladı. Kapanma öncesi maske, mesafe ve hijyen koşullarına uygun birim yöneticileriyle bir araya gelen Ayvalık Belediye Ba

Ayvalık Belediyesi 17 Mayıs gününe kadar sürecek olan tam kapanma dönemine yönelik ilçede her türlü önlemi alarak hazırlıklarını tamamladı. 

Kapanma öncesi maske, mesafe ve hijyen koşullarına uygun birim yöneticileriyle bir araya gelen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye ekiplerinin daha önceki süreçlerde olduğu gibi 17 gün boyunca vatandaşların yanında olacağını söyledi. 

Hizmetlerin aksatılmaması, vatandaşların evlerinde 17 gün boyunca huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için başkan yardımcıları ve müdürleriyle birlikte son kontrolleri yapan Başkan Ergin, ?17 günlük kapanma sürecinde hiçbir vatandaşımız yalnız bırakılmayacak. İhtiyaçlı vatandaşların evlerine yine sıcak yemek servisi yapılacak. Zabıta, Fen İşleri, Temizlik, Veteriner ve Park Bahçeler müdürlükleri her an teyakkuzda olacak. Sokakta yaşayan dostlarımızı da unutmadık. Onların da yanındayız. Dileyen vatandaşlar belediyeyi arayarak mama desteği verebilir. Tüm Ayvalıklı hemşerilerimizi maske, mesafe ve hijyen kurallara sıkı sıkıya uymaya davet ediyorum. Dezenfeksiyon ekipleri de hizmete aralıksız devam edecek.? dedi. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı