Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık´ta sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri sunuluyor

Ayvalık´ta sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri sunuluyor

Ayvalık Belediyesi Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya devam ediyor.

Ayvalık Belediyesi Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya devam ediyor.
Alibey (Cunda) Adası´nda yaşayan 47 yaşındaki bedensel engelli Mustafa Şimşek, ayaklarıyla sosyal medya üzerinden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´den yolunun yapılmasını istemişti.
Başkan Gençer´de derhal ne zorlukta olursa olsun yolun yapılmasının talimatını vermişti. 15 günde yol tamamlanarak hizmete girdi.
Artık, Mustafa Şimşek annesi Hanife Şimşek ve babası Orhan Şimşek ile birlikte yapılan yol sayesinde istediği yere gidebilecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ?Mustafa hiç kimseden destek görmeden kendi azmiyle okuma yazma öğrenmiş. Daha sonrada bilgisayar kullanmayı öğrenmiş. Ayak parmaklarıyla kullandığı bilgisayarla girdiği sosyal paylaşım sitesinden sesini duyurmayı da başardı. Biz Mustafa kadar başarılı değiliz hiçbirimiz. Mustafa sesiniz bize kendisi duyurdu. Bende bu sesi duyunca buraya geldim ve Mustafa´nın bu büyük azmiyle karşılaştım. 15 gün içerisinde Mustafa´nın akülü sandalyesiyle geçebileceği yolu düzenledik. Yolun sonunda da bisiklet yolu var. Mustafa o yoldan istediği gibi gezip dolaşabilecek.? diye konuştu.
Mustafa´nın azmini gören Başkan Gençer, bir akülü sandalye ile yeni bir bilgisayar hediye edeceğinin de sözünü verdi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli