Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık´ta Ramazan Bayramı kutlamaları

Ayvalık´ta Ramazan Bayramı kutlamaları

Ayvalık İlçesinde Ramazan Bayramı, protokol üyeleri tarafından gerçekleştiren şehir turuyla başladı.

Ayvalık İlçesinde Ramazan Bayramı, protokol üyeleri tarafından gerçekleştiren şehir turuyla başladı.
Bayramlaşma programı için, saat 10.00´da Ayvalık Garnizon Komutanlığı´na gelindi. Programa Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Garnizon Komutanı P. Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Liman Başkanı Hüseyin Demir, Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı, Ayvalık´ta görev yapan kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.
Garnizon Komutanlığı´nda askerler, protokol üyeleriyle bayramlaşma fırsatı buldu.
Protokol üyelerinin ikinci durağı, Ayvalık Devlet Hastanesi ziyaret oldu. Burada personel, hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaşan heyet, yatan hastalara Ayvalık Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketleri sundu. Protokol, buradan cezaevine geçerek burada da cezaevi personeli ile hükümlülerin bayramını kutladı.
Protokol üyeleri Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde de bayramda görev başında bulunan polis memurlarıyla bayramlaştı.
Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan´´ Bayramlarda toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Ayvalık´ta her bayram birlik ve beraberlik içinde kutlanıyor. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir bayram olsun. Bayramımızın ülkemize, huzur getirmesini diliyorum? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli