Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık´ta eski çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor

Ayvalık´ta eski çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor

Ayvalık Belediyesi´nin ?daha temiz ve sağlıklı bir çevre´ amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarına paslanma ve yanmalara karşı dayanıklı yeni çöp konteynerleri yerleştirildi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Daha temiz bir çevre için var gücümüzle çalışıyoruz? dedi.
Ayvalık Belediyesi tarafından satın alınan 800 litre hacimli yeni çöp konteynerleri, Atatürk Bulvarı üzerinde farklı noktalarda kullanıma sunuldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilk etapta 115 adet yeni tip çöp konteyneri alındı. Konteynerler, Çamlık Mahallesi meydanından başlayarak Atatürk Bulvarı üzerinde Batı Büfe´ye kadar olan güzergâha yerleştirildi.
Konteyner sayısını 300´e tamamlamak isteyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, 185 adet konteyner daha alarak Cunda eski yol, Sarımsaklı ana arter ve Altınova merkezden sahile giden yola yerleştirmeyi planlanıyor.
Eskimiş konteynerlerin yenilendiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?İlçemiz Atatürk Bulvarına yeni getirilen bu konteynerler ile çöplerimizi toplayacağız. Sağlığı tehdit eden ve görünüşü hoş olmayan çöp konteynerlerini kaldırdık. Ayvalık´ı daha temiz ve düzenli bir konuma kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli