Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ayvalık´ın kırsal mahallesindeki çocuklar lunaparkla tanıştı

Ayvalık´ın kırsal mahallesindeki çocuklar lunaparkla tanıştı

Ayvalık´ın kırsal mahallelerinde yaşayan çocuklar, hayatlarında ilk kez lunaparkla tanıştı.


Ayvalık Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçenin kırsal mahallelerinde yaşayan çocuklar haftada üç gün aileleriyle birlikte lunaparka götürülüyor.
Aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenen çocuklar lunaparkta bindikleri atlıkarınca, dönme dolap, tren, çarpışan oto gibi eğlence aletlerinin tadını doyasıya çıkarırken, kimileri de ilk kez bindikleri bu oyuncaklardan korkup ağladılar.
İlk etkinlikte 37 çocuk hayatlarında ilk kez bir lunapark görürken, Ayvalık Belediyesine ait midibüs ile yaşadıkları kırsal mahalleden alınarak lunaparka getirilen çocuklar, toplu halde oyuncaklara hücum ettiler.

/resimler/2015-8/19/2101409220855.jpg
Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan yaptığı açıklamada Bunun Ayvalık Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olduğunu, şehir imkanlarından mahrum kalan kırsal mahallede yaşayan çocukların bu imkanlardan faydalandırdıklarını söyledi.
Ayvalık Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşadıkları kırsal mahallelerden getirilen çocuklar, ?Daha önce hiç lunaparka gelmemiştik. Çok mutluyuz. Buradaki oyuncaklar çok güzel. Kendimizi çok iyi hissediyoruz ve çok sevindik? diye duygularını dile getirdiler.
Çocuklarıyla birlikte lunaparktaki oyuncaklara binerek çocukluklarında yaşayamadıkları mutluluğu tadan anneler, ?Çok mutluyuz, eğleniyoruz. Bize bu eğlenceyi sağlayan Ayvalık Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz? dediler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli