Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık´a kazandırılan 2 büyük eser açılışa hazır

Ayvalık´a kazandırılan 2 büyük eser açılışa hazır

Ayvalık´ın CHP´li Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediyesi, ilçe için önemli iki büyük projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Ayvalık ilçesinin ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreten Başkan Gençer, Kırlangıç Çok Amaçlı Sosyal Kültürel Yaşam Merkezi´nin temel atma töreni ile yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi´nin açılışını 29 Ekim Pazartesi günü yapacak.
Hasta ve yaşlı vatandaşlara evlerinde hizmet veren profesyonel bir ekip oluşturan, koruyucu, destekleyici ve geliştirici odaklı hizmet sunan sosyal hizmet merkezini, çocukların hayallerini tasarlayıp yazılım yapacağı Küçükköy yaratıcı teknolojiler atölyesini Ayvalık´ a kazandıran Başkan Gençer, ilgi, bilgi ve sevgiyle Ayvalık´ı geleceğe hazırlıyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, 100 yıl önce iş ve aş kapısı olan Kırlangıç fabrikasını çok amaçlı yaşam merkezine dönüştürecek projesi ile belediye hizmetini farklı bir vizyonla kentte yaşam kalitesini arttıracak biçimde ortaya koyuyor.
Bu anlamda, Ayvalık Belediyesi´nin vizyon projelerinden biri olan, Kırlangıç Çok Amaçlı Sosyal Kültürel Yaşam Merkezi´nin temel atma töreni, daha donanımlı bir nesil için planlanan 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi´nin açılışı ile birlikte, 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak.
Ayvalık´a katma değer katacak bir proje olan Kırlangıç projesinde; Mübadele Müzesi, Çok amaçlı salon (Tiyatro, müzik, konferans salonu), Sanat Galerisi, Kadın el emeği satış dükkânları, kahveler, otel, kreş, alışveriş dükkânları, restoranlar yer alacak.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli