Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Ayvalık SGK Merkezi açıldı

Ayvalık SGK Merkezi açıldı

Ayvalık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünün binası Vali Yılmaz Arslanın katılımıyla hizmete açıldı.

Ayvalık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü`nün binası Vali Yılmaz Arslan`ın katılımıyla hizmete açıldı.
Ayvalık SGK`nın açılışa AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Ayvalık Belediye Başkanı Bülent Türközen, Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ömer Çalışkan, Aktüerya ve Fon Yönetimi Daire Başkanı İsmail Sevinç, daire müdürleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Bizler çalışıyoruz
Açılış konuşmasını yapan Balıkesir Sosyal Güvenlik  İl Müdürü Ömer Çalışkan, "Vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilmek, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek amacıyla ilçelerimizde de Merkez Müdürlüklerimizi faaliyete geçirdik. Devletimiz halkımızın sorunlarını daha çabuk çözmek, onların mağduriyetlerini giderme konusunda sosyal güvenlik merkezlerinin oluşturulmasına karar vermiştir. Hizmetlerimizi daha iyi, zamanında ve daha hızlı yapılabilmesi için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir" dedi.
Vatandaşımız güvence altında
Çalışkan`ın ardından kürsüye gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ülke genelinde yaşayan vatandaşların tümünün sosyal güvenlik şemsiyesi ile güvence altına aldıklarının altını çizerek, yeni açılan Ayvalık ve çevresindeki ilçelerle, beldelere hizmet verecek olan SGK binasının hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Vatandaşlarımız hizmetin en iyisi almalı
Son olarak kürsüye gelen Vali Yılmaz Arslan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin kendini her alanda yenileyen, geliştiren ve bu anlamda ciddi bir çaba içerisinde olduğunu söyleyerek "Kamunun, vatandaşa sunduğu kamu hizmetlerini sağlıklı mekanlarda, vatandaşın ve devletin onuruna yakışır bir şekilde sunmak gibi bir görevi var. Hizmet sunulan mekanlarda vatandaş en iyi hizmeti almalıdır."  dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumunun üç ayrı kurumun birleşmesinden müteşekkil olduğunu ve Türkiye`nin en önemli ve en büyük kurumu olduğunu sözlerine ekleyen Vali Arslan, "Bu üç kurumun birleşip çağdaş dinamik hale getirilmesinde bakanlarımız, başkanlarımız, SGK yöneticileri ile milletvekillerimiz çok büyük çaba sarf ettiler ve emek harcadılar. Balıkesir`de de bu sorunun çözümü için çok çaba harcıyoruz. İl merkezinde yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumunun binasının arsa sorunu çözümlendi, temelini en kısa sürede atacağız. Binası olmayan ve sosyal güvenlik hizmeti sunacak ilçelerimizde de bina sorunlarını çözeceğiz. Önümüzdeki yıl ciddi bir ilerleme kaydedeceğiz. Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü`nün Ayvalık ilçemize vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dileğiyle, emeği geçenlere teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.
Ayvalık SGK Müdürlüğü`nün açılış kurdelesi Vali Yılmaz Arslan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve protokol tarafından birlikte kesildi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Arslan, öncülüğündeki protokol ve açılışa katılanlar SGK Ayvalık İlçe Müdürlüğüne ait binayı gezerek, incelemelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false