Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık, Kruvaziyer fuarına hazırlanıyor

Ayvalık, Kruvaziyer fuarına hazırlanıyor

Ayvalık İlçesi, dünyanın en büyük Kruvaziyer Fuarına katılıyor.

Ayvalık İlçesi, dünyanın en büyük Kruvaziyer Fuarına katılıyor.
Ayvalık’ta kruvaziyer turizminin başlaması için çalışma başlatan Belediye Başkanı Rahmi Gençer, AYTUGEB olarak Miami’de gerçekleştirilen dünyanın en büyük kruvaziyer fuarına katılacaklarını söyledi.
Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Kantarcı, Mart ayında Miami kentinde düzenlenecek dünyanın en büyük Kruvaziyer Turizm Fuarında bölgenin tanıtımı için çaba gösterecekler.
Fuar öncesinde Ayvalık’a gelen Balıkesir Vali Yardımcısı Mehmet Suphi Olcay’a Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği (AYTUGEB) olarak bir sunum yapıldı. Vali Yardımcısı Olcay’da kruvaziyer turizmiyle ilgili Ayvalık Belediyesi Kırlangıç Tesislerindeki toplantıda bir sunum gerçekleştirdi. Fuarda Ayvalık’ı anlatan İngilizce, Türkçe görsellerin yanı sıra ne gibi çalışmalar yapılması gerektiği konuşuldu. Sunumun ardından, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, vali yardımcısı Mehmet Suphi Olcay’a eski Kırlangıç fabrikasını da gezdirerek Kırlangıç Fabrikası Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli