Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ayvalık Cunda Adası’nda detaylı yaz temizliği

Ayvalık Cunda Adası’nda detaylı yaz temizliği

Ayvalık Belediyesi ekiplerinin yeşil alanlar, sahil şeridi, cadde ve tarihi sokaklarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Bu çerçevede Cunda (Alibey) Adası Arkadeniz mevkisi ve merkezinde bulunan tarih

Ayvalık Belediyesi ekiplerinin yeşil alanlar, sahil şeridi, cadde ve tarihi sokaklarda yaptığı detaylı temizlik çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor. Bu çerçevede Cunda (Alibey) Adası Arkadeniz mevkisi ve merkezinde bulunan tarihi sokaklar ekiplerin çalışması ile detaylı temizlik gerçekleştirildi. 
Program çerçevesinde geçtiğimiz günlerde yol yapım çalışmalarının ardından dolgu malzemesi olarak atılan kumların da detaylı temizliği yapıldı. 
Detaylı temizlik çalışmaları ile hem doğayı koruduklarını hem de vatandaşların daha güzel ortamlarda vakit geçirmesini sağladıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin bu çalışmaların Ayvalık genelinde sıklıkla gerçekleştirildiğini, rutin temizlik işlerinin yanı sıra detaylı temizlik çalışmalarındaki geniş katılımlı ekip ve ekipmanlarla daha temiz bir Ayvalık için hizmet edeceklerini belirtti. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı