Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık Belediyesi’ne ait tüm işletmeler bayram tatiline hazır

Ayvalık Belediyesi’ne ait tüm işletmeler bayram tatiline hazır

Ayvalık Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü çatısı altında bulunan işletmeler turizm sezonunun hazırlıklarını tamamladı.

Ayvalık Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü çatısı altında bulunan işletmeler turizm sezonunun hazırlıklarını tamamladı. Ayvalık İlçe sınırları içerisinde bulunan iştiraklerin belediye bünyesinde işletildiğini hatırlatan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Boğaziçi Otel, Cennet Tepesi, Park Kafe, Taş Köşk, Paşa Limanı Restoran, Sarı Zeybek Spor Tesisleri, Çamlık Kır Bahçesi, akaryakıt istasyonu, liman işletmesi, mesire alanıyla Duba, Kapri ve Kumadası plajlarının hizmet kalitesiyle sezona hazır olduğunu söyledi. 
Ayvalık Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla göreve geldiğimiz süre içerisinde açtığımız yeni işletmeler; Cunda Arka Deniz Plajı, Park Kafe ve Cennet Tepesi tesislerinin vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşı karşıya olduğunu ifade eden Başkan Ergin, “Liman işletmesi ve mesire alanı hizmet kaliteleri her geçen gün artıyor. Paşa Limanı Sosyal Tesisleri ve Duba Plajı Türkiye’deki sayılı engelsiz plaj olarak engelli yurttaşlarımıza hizmet veriyor.” dedi. 
Ayvalık turizminin lokomotifi olan belediye iştiraklerinin her bütçeye uygun olarak vatandaşa hizmet ettiğinin altını çizen Başkan Ergin “Mavi Bayrak kazandırılarak hizmet kalitesini artıran iştirakler bünyesindeki plajlar, yaz aylarında günde ortalama 8000 yurttaşımızı konuk ediyor. İştirakler bünyesinde yürütülen ‘Mavi Bayrak’ çalışmaları, ‘Ulusal Mavi Bayrak Komitesi’ tarafından yakından takip ediliyor. İşletmeler takdir topluyor.” diye konuştu. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı