Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ayvalık, Zeytin Çekirdeklerini sevdi

Ayvalık, Zeytin Çekirdeklerini sevdi

Zeytin Çekirdekleri, Ayvalık´ta unutulmaz bir konsere daha imza attı.

Zeytin Çekirdekleri, Ayvalık´ta unutulmaz bir konsere daha imza attı.
Ayvalık Belediyesi´nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan Zeytin Çekirdekleri, yaptığı başarılı organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Kentteki çocuklarının sosyal gelişimlerini güçlendirmek adına hazırlanan projede çocuklara ücretsiz müzik, sanat ve spor eğitim programı veriliyor.
Bilindiği gibi; Zeytin Çekirdekleri Projesi, Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle devam ediyor.
Ayvalık Belediyesi Küçükköy Halil Başyazgan Kültür Merkezi´ndeki 2017 yılının ilk konserine, ilçe protokol üyelerinin yanı sıra yüzlerce sanatsever katıldı.
Konser Programında ilk olarak, zeytin çekirdekleri orkestrası sahne aldı. Daha sonra Zeytin Çekirdekleri Cromas Korosu, yeni başlayan filüt öğrencileri ve finalde Ayvalık şarkısı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Konserin açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, projenin üç yıldır devam eden, kültür, sanat ve birliktelik projesi olduğunu hatırlattı.
Projeyi, çocukların okuldan arta kalan zamanlarını değerlendirmek adına yapılan müthiş bir proje olarak değerlendiren Başkan Gençer, çocukların ailelerine teşekkür etti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false