Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Ayvalık ?ta Futbol Turnuvası sona erdi

Ayvalık ?ta Futbol Turnuvası sona erdi

U-11 yaş mini miniklerin Ayvalık Belediyesi Armutçuk CUP Futbol Turnuvası pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu´nda yapıldı.


Turnuva sonunda sahada sporcu çocuklara seslenen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sporun önemine değinerek, ?Benim için hepiniz şampiyonsunuz? dedi.
Ayvalık Belediyesi ve Armutçuk Gençlik Spor Kulübü tarafından ortaklaşa olarak bu yıl ilk kez düzenlenen U-11 yaş mini minikler futbol maçları Pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu´nda oynandı. Tören öncesi tüm takımlardan çocuklar, ellerinde geçtiğimiz hafta Ayvalık açıklarında gerçekleşen deniz kazasında yitirilen iki kayıp iki genç için ´´Yastayız, Ayvalık´ımızın başı sağ olsun´´ pankartıyla sahaya çıktı.
Turnuvada; Armutçuk Gençlik Spor, , Ayvalıkgücü Belediyespor, Yeni Mahalle, Adaspor ve Barbaros Sefaspor takımlarından 11 yaş grubu yüz elli çocuk yer alırken, turnuva maçlarından her takım ikişer maç oynarken, her takımın şampiyon olduğu vurgulandı.
Turnuva sonunda bir konuşma yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gerçer, "Pırıl pırıl evlatlarımız burada. Alt yapıya büyük önem veren kentimizin takımları burada. Büyük futbolcu olmaları gibi beklentimiz yok. Önemli olan terbiye almak, sporu spor için yapmak. Spora başladıkları günü ve arkadaşlarını unutmayacaklar. Benim içi hepiniz şampiyonsunuz. Bu turnuvaların devamını diliyorum´´ dedi.
Turnuvaya katılan tüm takımlara Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından kupa ve ödülleri verildi. Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli