Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ayvalık-Şirinkent yolu asfaltlanıyor

Ayvalık-Şirinkent yolu asfaltlanıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı "Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı" kapsamında kabul edilen ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yürütücüsü olduğumuz "Balıkesir Eğitimde Teknoloji Atılımı (BETA)" adlı projenin imza töreni İl Millî Eğitim M


?Balıkesir Eğitimde Teknoloji Atılımı (BETA)? projesi kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 15+1 bilgisayarlı eğitim ofisi oluşturulup yıl boyunca meslekî eğitim öğrenci ve öğretmenlerine ?autocad 2D-3D, photoshop, fusion 360, solidworks, 3D printer, blok kodlama, blok kodlama ile robotik, programlama, nesne yönelimli programlama, robotik ve robot programlama, robotik proje geliştirme? konularında eğitimler verilecektir. Bu sayede öğrencilerin meslekî ve teknik yeterliklerini sektörde geçerli bir sertifika ile belgelendirmeleri ve öğretmenlerin 350 saatlik ileri seviye eğitimler ile güncel teknolojilere adaptasyon sağlamaları hedeflenmektedir.
2018 yılı proje teklif çağrısı kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından toplam bütçesi 15 Milyon TL olan ?Meslekî Eğitimin Geliştirilmesi? konulu mali destek programı kapsamında toplam 34 proje desteklenmiş olup bunlardan 20 tanesi ilimize; 18 tanesi ise İl Millî Eğitim Müdürlüğü´ne aittir. Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve kurumlara ait tüm projeler şunlardır:
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli