Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık Sahipsiz Hayvan Barınağı sınıfı geçti

Ayvalık Sahipsiz Hayvan Barınağı sınıfı geçti

Best Model of Turkey birinci güzeli manken Burcu Kutluk: ?Burada köpeklere iyi bakılıyor, hepsinin psikolojisi düzgün? dedi.

Best Model of Turkey birinci güzeli manken Burcu Kutluk: ?Burada köpeklere iyi bakılıyor, hepsinin psikolojisi düzgün? dedi.
Veterinerlik fakültesinde okurken 27 yaşında hayata veda eden ve ailesinin yaptırdığı hayvan tedavi merkezine adı verilen Ogan Cemal Can´ın kuzeni TV 2´de Trend Topic adlı programın sunucusu Best Model of Turkey birinci güzeli manken Burcu Kutluk, Ayvalık Belediyesi Köpek barınağını çok beğendiğini bildirdi.
Ayvalık Belediyesi Köpek Bakım Çiftliğini ve kuzeni Ogan Cemal Can adına yapılan Ayvalık Hayvan Tedavi Merkezini ziyaret eden Kutluk, burada köpeklere iyi bakıldığını ve hepsinin psikolojisinin düzgün olduğunu söyledi.
TV 2´de Trend Topic adlı programın sunucusu Best Model of Turkey birinci güzeli Burcu Kutluk, Ayvalık Belediyesi Köpek Bakım Çiftliğini ve kuzeni Ogan Cemal Can adına yapılan Ayvalık Hayvan Tedavi Merkezini ziyaret etti.
Ayvalık Belediyesi Köpek Bakım Çiftliğini ve kuzeni Ogan Cemal Can adına yapılan Ayvalık Hayvan Tedavi Merkezini ziyaret eden Burcu Kutluk, yaptığı konuşmasında ?Ben burasını ilk kez ziyaret ettim. Burada hepimizin insan olarak öncelikle görevi bütün doğaya ve hayvanlara sahip çıkmak, saygı göstermek ve burada barınaktaki hayvanları ziyaret ettim. Hepsi gerçekten saplıklı ve en önemlisi ruh halleri iyi görünüyor. Ama tabi ki, desteğe ve sevgiye ihtiyaçları var. Bu nedenle ben de ne yapabilirim onu görmek adına ziyarette bulundum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı