Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık OSB bilgilendirme toplantısının ikincisi düzelendi

Ayvalık OSB bilgilendirme toplantısının ikincisi düzelendi

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tamamlandığında en az 1.500 kişiye istihdam sağlanacağını açıkladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tamamlandığında en az 1.500 kişiye istihdam sağlanacağını açıkladı.
Ayvalık Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Ayvalıklı iş adamlarının, belediye meclis üyelerinin, ticaret odası yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarının katılımıyla düzenlenen bilgilendirme toplan tısına Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, başkanlık etti.
Ayvalık Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve Altınova´da 480 dönüm arazi üzerinde kurulması planlanan ve yaklaşık 40 işletmenin bulunacağı Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Ayvalık Ticaret Odası Toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan belediye başkanı Rahmi Gençer, bu projenin ilçe için hayati önem taşıdığını bildirdi.
Ayvalık Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin en az 1.500 kişiye iş olanağı sağlayacağını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, burada yılın 12 ayı çalışan gıda üretimi yapan işletmelerin olacağını ve bölgenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Verimli tarım arazilerinin yavaş yavaş hobi çiftliklerine döndüğünü de ifade eden başkan Gençer, bu projenin bunun önüne geçeceğini ve verimli arazilerde sözleşmeli tarım yapılarak bölge çiftçisinin de kalkınacağını vurguladı.
Toplantıya katılan Bilim Sanayi Teknoloji Balıkesir İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, Ayvalık´ta kurulması amaçlanan Ayvalık Gıda ve Gıda İşletmeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin çalışmalarının çok hızlı ilerlediğine dikkat çekerek kısa zamanda çok yol kat edildiğini söyledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli