Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık halkı, can dostlar yararına düzenlenen kermese akın etti

Ayvalık halkı, can dostlar yararına düzenlenen kermese akın etti

Gönüllü vatandaşlar, Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü katkılarıyla 24 Mayıs Perşembe günü sokakta yaşayan hayvanlar yararına kermes düzenledi.

Ayvalık Köpek Bakım Çiftliğindeki Ogan Cemal Can Tedavi Merkezi´ni yaptıran Zeynep Gülden Can öncülüğünde bir araya gelen gönüllüler, Ayvalık Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen kermes, Perşembe günü 11.00-18.00 saatleri arasında Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirildi. Kermes için hazırlanan stantlarda hediyelik eşya, yiyecek ve içecek satışı yapıldı.
Kermesi ziyaret ederek gönüllülere destek veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sokakta yaşayan can dostların sahiplenilmesi çağrısında bulundu.
21 Aralık ve 23 Mart´ta düzenledikleri kermesi her ay yapmak istediklerini belirten Zeynep Gülden Can, ?Ayvalık´ta yaşayan hayvan severler olarak hepimiz kendi sokağımızda yaşayan can dostlarımıza bakıyoruz. Kermesten elde edilen gelirle sokakta yaşayan hayvanların bakım ve tedavisinde kullanılacak eldiven, enjektör gibi sarf malzemeler satın alınacaktır.? dedi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu