Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık Belediyesi´nden muhtarlara yeni ofis

Ayvalık Belediyesi´nden muhtarlara yeni ofis

Ayvalık Belediyesi´nin 150 Evler, Ali Çetinkaya, Hamdibey ve Sahilkent Mahallelerinde yaptırdığı muhtarlık hizmet ofislerinin açılışı 19 Ekim günü kutlanan Muhtarlar Günü´nde yapılacak.

Ayvalık´ın en büyük mahallesi olan 150 Evler Mahallesi´nde, belediye tarafından yaptırılan 35 metrekarelik muhtarlık hizmet ofisi, 19 Ekim Cuma günü törenle açılacak. 29 Mayıs Caddesi´nde yapılan, içerisinde mutfak ve tuvaleti de olan ofisin açılışı saat 12.00´de gerçekleştirilecek. 150 Evler Mahallesinin ardından saat 12.30´da Hamdibey Mahallesi, saat 13.00´te Ali Çetinkaya ve saat 13.30´da Sahilkent Mahallesinde belediye tarafından geçtiğimiz yıllarda yaptırılan muhtarlık hizmet binaları ziyaret edilecek.
İhtiyaç duyulan mahallelere muhtarlık binası kazandırdıklarını belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Dört Mahallemizde muhtarlarımız ve halkımıza hizmet anlamında uygun olan bir muhtarlık binası yoktu. Vatandaşımızın muhtara ulaşabileceği ve derdini anlatabileceği, giderilmesi konusunda çalışma yapılacak donanıma sahip muhtarlık binalarına ihtiyaç vardı. Bunları yapmak bize kısmet oldu. Belediyemize yakışan, muhtarlığımıza yakışan, ülkemize yakışan bir bina olmasını amaçladık. Muhtarlık binalarının hem muhtarlarımıza hem de vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli