Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ayvalık Belediyesi´nden asfalt atağı

Ayvalık Belediyesi´nden asfalt atağı

Ayvalık Belediyesi asfalt, yol, kaldırım konusunda bölgenin ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.

Ayvalık genelinde başlayan asfalt çalışması kapsamında Altınova merkez tamamlandı, sahilde ve diğer noktalarda ise çalışmalar devam ediyor.
Yüklenici firmanın 21 Haziran 2017 tarihinde ihalesi yapılması ve İller Bankası´ndan kredisi çıkartılmasına karşın anlaşmayı bozarak, gece kenti terk etmesi üzerine yaz sezonu öncesi acil eylem planı hazırlayan Ayvalık Belediyesi, ilçede 5 ayrı koldan asfalt çalışması başlattı. 9 Mayıs Çarşamba günü başlatılan çalışma kapsamında 23 bin ton sıcak asfalt dökecek.
Yeni güzergâhların yanı sıra yapımı başlatılan yolların tamamlanmasının da planlandığı çalışma, Ayvalık Belediyesi Köpek Barınağı kavşağından Küçükköy Çöplük alanı olarak bilinen noktayı da kapsayacak şekilde Küçükköy Mahallesi´ne giden yolda gerçekleştiriliyor. Barınaktan Küçükköy Mahallesi´ne giden 2.5 km´lik yolda yapılacak çalışma ile yol 7 metre olacak şekilde genişletilecek.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli