Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık Belediyesi sağlık ekibi anlamlı etkinliğe imza attı

Ayvalık Belediyesi sağlık ekibi anlamlı etkinliğe imza attı

Ayvalık Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Evde Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ayvalık´ta Sağlık Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

Ayvalık Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Evde Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ayvalık´ta Sağlık Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Ayvalık Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte kurulan stantlarda belediye bünyesindeki sağlık ekipleri tarafından vatandaşların ücretsiz şeker ve tansiyonları ölçülürken, bir yandan da yatalak hastalar için gerekli olan hasta bezleri dağıtımı yapıldı.
Vatandaşlara, hizmete sokulan evlerdeki hasta ve yaşlıların bakımlarıyla ilgili bilgilerinde verildiği etkinliğe ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in de şeker ve tansiyon ölçümü yaptırdığı etkinlikle ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, amaçlarının Sağlık Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinlikle Ayvalık Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Evde Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yapmış oldukları çalışmalar hakkında brifing vermek olduğunu kaydetti.
Belediye bünyesinde iki adet hasta nakil ambulansı ve iki adet de evde bakım sağlık hizmeti aracı bulunduğunu ifade eden Bacan, ?İhtiyaç sahipleriyle, evinde yalnız yaşayan, muhtaç durumda ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her türlü evde bakım hizmetleriyle her türlü kişisel ve ev temizlikleri ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Yapılan hizmetlerle ilgili Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer´e bu yapılan hizmetlerle ilgili gerekli raporlar sunuluyor, bizlerde ilçemizin dört bir yanındaki evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz.? dedi.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte belediye bünyesindeki ATT, Paramedik ve hemşirelerden oluşan sağlık ekiplerinin yapmış oldukları şeker ve tansiyon ölçümlerinde rahatsızlığı bulunan vatandaşlar en yakın sağlık kuruluşuna yönlendirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli