Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ayvalık, AYTUGEB ile yurt dışı tanıtım atağında

Ayvalık, AYTUGEB ile yurt dışı tanıtım atağında

Başkanlığını Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in yaptığı AYTUGEB değerlendirme toplantısı Ayvalık Ticaret Odası toplantı salonunda yapıldı.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile birlik yönetim kurulu üyesi turizmcilerin katıldığı toplantıda AYTUGEB Genel Sekreteri Ümit Özgültekin yakın zaman önce gerçekleşen ve Ayvalık´ın da etkin tanıtımının yapıldığı Bot Düseldorf 2016 fuarı hakkında yönetime brifing verdi.
Özgültekin, fuarda birçok tanınmış tur operatörleri ve sörfçülerin Ayvalık´la yakından ilgilendiklerini ve Ayvalık´a mutlaka gelmek istediklerini anlattı.
Yapılan değerlendirme toplantısında Ayvalık tanıtımı açısından tespit edilen eksikliklerin hızlı bir şekilde giderilerek bundan sonraki fuarlarda daha profesyonel bir tanıtım yapılması gerektiği bildirildi.
9 Mart´ta Almanya´nın başkenti Berlin´de başlayacak olan Uluslararası Turizm Fuarında (ITB) Ayvalık´ın kendi standında tanıtım yapacağı açıklanırken, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer tarafından hazırlatılarak bastırılan ilçeyi her yönüyle İngilizce ve Türkçe anlatan ?Keşfe değer yeryüzü cenneti Ayvalık? tanıtım broşürünün Almancasının da bastırılarak bu fuara yetiştirilmesi de benimsendi.
Bu broşürün Ayvalık´ı tarih, kültür, ekonomi, gastronomi, su altı güzellikleri ve turizm yönleriyle dört dörtlük anlattığını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ?Bu değerlendirme toplantısında tanıtım yolunda eksikliklerimiz gördük. Bu eksikliklerimizi kısa sürede gidererek ilçemizi katıldığımız yurt dışı fuarlarında en iyi şekilde katılımcılara anlatmalıyız? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu