Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü başarıdan başarıya koşuyor

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü başarıdan başarıya koşuyor

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, başarı sevinçlerini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile paylaştılar.

Ayvalık Atletizm Spor Kulübü yönetici ve sporcuları, başarı sevinçlerini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile paylaştılar.
Ayvalık Atletizm Spor Kulübü her yeni gün yeni bir başarıya imza atıyor.
Başarıya doymayan Ayvalık Atletizm Spor Kulübü oyuncuları, Atletizm Federasyonu tarafından Aksaray´da düzenlenen elemelere katılarak burada 8 takım halinde finale kalmayı başardılar.
Geçtiğimiz günlerde Kastamonu´da Atatürk Stadında gerçekleştirilen final yarışlarında 3 birincilik, 3 ikincilik ve bir de üçüncülük olmak üzere takım halinde toplam 7 madalya elde eden Ayvalık Atletizm Spor Kulübü, bu başarısının sevincini Ayvalık Atletizm Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile paylaştı.
Gençer, ?Ayvalık Belediyesi olarak gençlerimizin spora yönelmeleri için her türlü desteği veriyoruz vermeyi de sürdüreceğiz. Sporla uğraşanlar disiplinli ve zeki oluyorlar. Ayvalık Atletizm Spor Kulübü sporcularımızı ve teknik heyetini elde ettikleri başarılarla Ayvalık´a ardı ardına yaşattıkları bu gururdan dolayı teşekkür ediyorum.? diye konuştu.
Milli Atletizm Antrenörü Sebahattin Tatar ise ?Ayvalık Atletizm Spor Kulübü olarak Atletizm Federasyonun Aksaray´da elemelerine katıldık. 8 takımımız buradaki yarışlarda finale kaldı. Ardından Kastamonu´da Atatürk Stadında gerçekleştirilen final yarışlarında 3 takımımız 1.´lik, 3 takımımız 2.´lik ve 1 takımımız da 3.´lük elde etti. Kastamonu´da ki finallerden toplamda 8 madalya ile döndük. Bunun sevincini paylaşmak ve onursal başkanımız Rahmi Gençer´e kupalarımızı takdim için bir ziyarette bulunduk.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli