Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Aysandan coşkulu Seçim Startı

Aysandan coşkulu Seçim Startı

30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Erdek Belediye Başkanı ve belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan, Erdek Kapalıspor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında hem meclisini hem de seçim projelerini tanıttı.

30 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Erdek Belediye Başkanı ve belediye Başkan adayı Hüseyin Aysan, Erdek Kapalıspor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısında hem meclisini hem de seçim projelerini tanıttı. 
Aysan: "Gümbür gümbür geliyoruz" 
AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı tarafından Erdek Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında yoğun ilgi vardı. Binlerce kişinin doldurduğu spor salonundaki toplantıya, AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Hikmet Onay ve yönetimi, Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ile partililer katıldı.

Erdek Merkez, Karşıyaka-Ocaklar Beldesi, Kapıdağ Köyleri ve Paşaliman Adasından vatandaşların katıldığı toplantıya sabah saatlerinden itibaren partililer servislerle taşındı. Salonda oturacak yer bulmakta güçlük çeken bayan ve yaşlılara yer verilmesi için salon görevlileri tarafından sık sık anons yapıldı. Büyük çoğunluğun ayakta izlediği ve miting havasında gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı yapmak üzere kürsüye gelen Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 2009 - 2014 belediye başkanlığı döneminde yaptığı yatırım ve hizmetleri içeren bilgilendirmeyi film gösterimi ile sundu. Konuşması sürekli alkışlar ve tezahüratlarla kesilen Başkan Aysan`ın konuşması devam ederken, salona AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile birlikte girdi. Yoğun ilgi ile karşılanan Uğur ve Öztaylan halkı selamlayarak protokoldeki yerlerini alırken, Erdek Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aysan, 2019 hedeflerini açıkladı. Başkan Aysan`ın konuşmasının ardından Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan kürsüye çıktı. Bölgeye yapılan yatırımlar ve hizmetlere değinen Öztaylan`ın ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur vatandaşlara seslendi. 2019 Projelerinden bahseden Uğur`u vatandaşlar dikkatle dinledi. Toplantının son bölümünde ise Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediye Meclis üyeliğine aday isimleri sahneye davet ederek tanıttı. 
Toplantının ardından büyük araç konvoyu oluşturan AK Partililer Karşıyaka Beldesi ile Çakıl Köyünü ziyaret etti. Karşıyaka ve Çakıl`da sevgi gösterileri ile karşılanan dev araç konvoyu büyük ilgi gördü. Köy ziyaretlerinin sonunda heyet Tatlısu Köyünde birlikte yemek yedi.
Haber : Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı